Blogdog

Nedelja, Decembar 06, 2009

1940 god. pred početak II svetskog rata se privremeno gase sve Masonske organizacije u Srbiji. Aktiviraju se ponovo 1990.god. Za taj period nisam pronasao nijedan dokument vredan pažnje, ali znajuci da je Tito bio mason, i da je za sve to vreme on bio predsednik, malo je verovatno da masonerija nije bila zastupljena, samo sto ne postoje neki konkretni podaci da to potvrde. Mozda je knjiga Dr. Nenezića "Masonerija u Jugoslaviji" pravi svedok masonerije za vreme Titove vladavine.

1993.god. se obnavlja loža "Pobratim" pod pokroviteljstvom velike lože Nemačke. Tada je izvesni garant bio Slobodan Djukić,majstor III stepena, a odmah posle njega i Dušan Mihajlović (visoki oficir UDBE u tom trenutku), a kasnije i ministar MUP. Lično sam video kopiju originalnog dokumenta na kome su imena svih članova koji su tada inicirani u bratstvo. Iako je Slobodan Djukic bio majstor najviseg ranga, Dusan Mihajlović je bio najuticajnija ličnost sa tog spiska. Iako više ne obavlja nikakvu državnu funkciju, verovatno i dalje ima veliki uticaj iz senke...Najuticajni masoni upravu deluju iz senke...

Pokusaj atentata na Vojislava Kostunicu 15.06.2002 god. u Sarajevu, koji su planirali zapadni obavestajci,propala je na svu sreću po Voju..Endrju Monkton i Dejvid Blek ("savetnici" britanske ambasade u Beogradu,Endrju je šef MI-6 za Balkan) su organizovali tajnu operaciju "Bandit" čiji je jedan cilj atenat. Drugi deo Monktonove operacije je bio privodjenje Slobodana Miloševića u Hag, to su uspeli da izvedu. Ovi strani špijuni su bili izuzetno povezani sa beogradskim podzemljem (surcinski i zemunski klan), a naročitu podrsku su imali u liku Bebe Popovića (biznismen za koga se zna da je izuzetno bogat, ali se ne zna čime se bavi!), Čede Jovanovića i Dusana Mihajlovića (Mason, ministar policije), stoga je jasno da nasi drzavnici saradjuju sa masonskim organizacijama, i da se i mi "robovi" krecemo zajedno sa njima ka toj sumnjivoj ideologiji o jedinstvenom svetu kojom upravljaju Veliki majstori.

(#)

Generalna :: Autor vnsole 21:42

4g прокси [Odgovori]

Индивидуальные IPv4 прокси для работы Вконтакте и социальных сетях динамические

Ketic 19/06/2021 22:20

Ротационные 4G прокси [Odgovori]

Индивидуальные прокси для работы Вконтакте динамические

Ketic 25/06/2021 18:15

lte прокси в Казани [Odgovori]

4g мобильные прокси

Ketic 28/06/2021 17:46

Мобильные прокси Казань [Odgovori]

4g мобильные прокси

Ketic 19/08/2021 10:54

IPv4 мобильные прокси [Odgovori]

Индивидуальные IPv4 прокси для работы Вконтакте и социальных сетях динамические

Ketic 22/08/2021 00:48

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me