Blogdog

Nedelja, Decembar 06, 2009

Skoro sam prisustvovao obeležavanju neke bitne godine za masonsko udruzenje u Srbiji. Mislim da je bilo 80 godina od osnivanja prve lože u Srbiji (1919god.). Na netu možete naći podatke o tom dogadjaju, na zvaničnim sajtovima Masonskih loža (http://aurora.rgls.org/index.php/video-klipovi/31-40-redovna-godisnja-skuptina-rvls), ali sve što ćete videti je samo najava za taj skup koji se odrzava na nekom mestu sa inostranim zvanicama...

Prava istina je da se taj dogadjaj dogadjao uporedo na dva mesta...Snimak koji mozete videti je napravljen za javnost i u njemu daje intervju Veliki majstor (vidjao sam ga svakog drugog,treceg dana ne znajuci ko je on ustvari) i to je zvanična proslava godišnjice. Ali na snimku se ne vide učesnici koji su prisustvovali dogadjaju kojem sam i sam prisustvovao.To je bio druga (tajna) proslava na kojoj su vidjeni mnogo uticajniji i bogatji ljudi (Masoni).. Na njemu su prisustvovali princeza Jelisaveta, Vojvoda od Kenta ( član Engleske lože), bivši premijer Hrvatske..Ako su tako bajni i zvanični, zasto su se sastajali odvojeno i sa razlicitim gostima (gledano po tituli)? Čudna stvar je da su dogadjaju prisustvovali i članovi "Društvo lobista Srbije" !?

Kakve veze imaju sa Masonima? "Drustvo lobista Srbije" je Masonska organizacija! Oni lobiraju (koriste svoje veze u svetu preko svoje masonske brace) i uspevaju da u javnosti pod drugim imenom upravljaju političkim i ekonomskim dešavanjima. Vidjao sam i novinare koji prisustvuju sastancima "DLS" (najčešće voditeljka dnevnika na TV "AVALA"), tu se jasno prepoznaje veza izmedju Masona i medija..Kao što je već napisano, Masoni koriste medije i savremene IT tehnologije za ostvarivanje svojih nevidljivih ciljeva. 

(#)

Generalna :: Autor vnsole 19:51

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me