Blogdog

Nedelja, Decembar 06, 2009

U zavisnosti od predviđene politike, koju su Masoni odavno zacrtali odvijaće se događanja na Balkanu. Dogovori i podela resursa prave se "iza zavese" u vrhu piramide, u nama nevidljivoj dimenziji, i mi smrtnici samo možemo nagađati šta je dogovoreno.

Ono što znamo jeste nedavno potpisivanje Sporazuma o osnivanju Transatlantskog zajedničkog tržišta (Transatlantic Common Market) do 2015. Njemu treba dodati i veliko tržište koje je već povezano sporazumom NAFTA (North American Free Trade Agreement) koji Kanadu, SAD i Meksiko čini praktično jednom državom. Po ovim sporazumima stvara se ogromna Transatlantska Unija koja će obuhvatiti čitavu zapadnu hemisferu, sa obe Amerike (Fortresss Americas) i delom EU. Kolikom delom? Gde će biti istočna granica ove ogromne unije? Gde će biti linija razdvajanja? Gde će biti stacionirano krizno zarište? Da li na Balkanu?

Da li je Balkan nametnutim gasnim sporazumima sa Rusijom praktično inkorporiran u nekakvu Istočnu Evroazijsku Uniju koju će stvoriti zemlje članice koje upravo žele da formiraju svoj gasni OPEC.To su zemlje najveći izvoznici gasa (Iran, Venecuela, Libija, Rusija, Bruneji, Indonezija, Malezija, Nigerija, Oman , Katar...)

U svakom slučaju danas znamo da osnivanje Transatlantske Unije zauvek zatvara vrata postojanju velike Evropske Unije koja bi uključila i Rusiju.

Transatlantsku Uniju (koja je zacrtana još 1939) predvodiće jedan tim takozvanih nevladinih funkcionera, pripadnika različitih stranaka (čitaj komesara globalne i nevidljive vlastele). Dakle neće biti "demokratski" izabranih državnika. Sedište će biti u Vašingtonu i Briselu. Sasvim logično, zar ne?

Za koga oni rade?

Da li je ovo pravi začetak svetske vlade ? Da li je ova podela sveta na Istočnu i Zapadnu uniju slićna podeli Rimske imperije zarad lakšeg vladanja (Svetom)?
SAD, koje su bukvalno pred bankrotom, i ulaze u tešku recesiju, ovim su praktično već svedene samo na jednu "federalnu" jedinicu ogromne Transatlantske Unije . Naravno, obični Amerikanci o ovome ne znaju ništa, jer ih masonski mediji o tome nisu ni obavestili.

(#)

Generalna :: Autor vnsole 18:58

[Odgovori]

Majku mu... Ovo mi je poznato od nekud, kao da sam negde slušao o ovome.. Veoma zanimljivo,zaista! I sto je još gore,ostvarljivo je i sve vodi ka tome.... Imaš li nešto o istoriji toga? Tipa neki dokument ili drugo iz perioda koji si gore spomenuo (1939). To je godina poznata po velikim promenama u politici na globalnom nivou koja je na kraju odvela do početka II sv.rata u septembru iste godine...

deksa 06/12/2009 19:42

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me